Matematik

Udligning af formel?

20. december 2007 af Jordbær (Slettet)
Hej,

er der en matematisk sjæl, der kan hjælpe mig på vej:

udligning af formel
C = kvadratrod af (gamma x R x T)
Hvor T = 273,15 K + X
X = (20,9+/-0,1) °C

Hvordan findes T (udlignes T)?

På forhånd tak for hjælp.. og god jul (;

Svar #1
20. december 2007 af Jordbær (Slettet)

x = gange

C = kvadratrod af (gamma gange R gange T)

Brugbart svar (0)

Svar #2
20. december 2007 af mathon

C =sqr(gamma x R x T)

C^2 = R x T

T = C^2/R

(273,15 K + x) = C^2/R

x = C^2/R-(273,15 K)

Svar #3
22. december 2007 af Jordbær (Slettet)

Mange tak for din hjælp =)

Skriv et svar til: Udligning af formel?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.