Matematik
Hvad er forskellen på en eksponentielfunktion og en potensfunktion
28. december 2007 af
Klokkeblomsten16 (Slettet)
Hej:)
Er der nogen der kan forklare forskellen på en eksponentielfunktion og en potensfunktion?
Hvornår bruger man den ene og den anden?
Mvh Christina.
Er der nogen der kan forklare forskellen på en eksponentielfunktion og en potensfunktion?
Hvornår bruger man den ene og den anden?
Mvh Christina.
Svar #1
28. december 2007 af :D (Slettet)
Eksponentialfunktion: http://da.wikipedia.org/wiki/Eksponentialfunktion
Potensfunktion: http://da.wikipedia.org/wiki/Liste_af_funktioner#Potensfunktioner
//:D
Potensfunktion: http://da.wikipedia.org/wiki/Liste_af_funktioner#Potensfunktioner
//:D
Svar #2
28. december 2007 af Sherwood (Slettet)
Selve forskellen ses jo i formlerne:
Eks - f(x)=ba^x
Pot - f(x)=bx^a
Du kan sikkert læse nærmere i #1.
Eks - f(x)=ba^x
Pot - f(x)=bx^a
Du kan sikkert læse nærmere i #1.
Skriv et svar til: Hvad er forskellen på en eksponentielfunktion og en potensfunktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
