Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)
Er det rigtigt?
05. januar 2008 af
meross (Slettet)
BEREGNING AF AM-BIDRAG OG A-SKAT OG SÅ SKAL JEG FORKLARE HVAD ATP og budget er....
ok, AM-bidrag beregnes således at bidragsgrundlaget divideres med 100 og ganges med 8.( AM-bidragsprocent)
A-skatten = trækgrundlag divideres med 100 og ganges med 40.( trækprocent)
ATP er arbejdsmarkeds tillægspension som vi får udbetalt når vi engang bliver pensioneret.
de penge som vi selv spare op ved at der hver måned trækkes 8% af vores bruttoløn
Budget = oversigt over hvad man regner med at komme til at tjene på et år.
HVAD MERE KAN JEG SIGE????
ok, AM-bidrag beregnes således at bidragsgrundlaget divideres med 100 og ganges med 8.( AM-bidragsprocent)
A-skatten = trækgrundlag divideres med 100 og ganges med 40.( trækprocent)
ATP er arbejdsmarkeds tillægspension som vi får udbetalt når vi engang bliver pensioneret.
de penge som vi selv spare op ved at der hver måned trækkes 8% af vores bruttoløn
Budget = oversigt over hvad man regner med at komme til at tjene på et år.
HVAD MERE KAN JEG SIGE????
Svar #1
05. januar 2008 af Cas_sen (Slettet)
ATP er ikke 8% af bruttolønnen, som du skriver. AMB og ATP er altså ikke det samme.
Skriv et svar til: Er det rigtigt?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
