Matematik
Hurtigt
06. januar 2008 af
stræber-pigen (Slettet)
Lad X og Y være to uafhængige stokastiske variabler.
E(X(X+5Y))=EX * E(X+5Y)=EX * (EX)*E(5Y) = (EX)^2 * 5EY
Er det rigtigt?
E(X(X+5Y))=EX * E(X+5Y)=EX * (EX)*E(5Y) = (EX)^2 * 5EY
Er det rigtigt?
Svar #2
06. januar 2008 af tal-pædagog (Slettet)
At de er uafhængige, giver så yderligere:
E(X^2)+5E(XY) = E(X^2)+5(EX)*(EY)
E(X^2)+5E(XY) = E(X^2)+5(EX)*(EY)
Svar #3
07. januar 2008 af stræber-pigen (Slettet)
Var(XY)=E(XY)^2 - (E(XY))^2
X og Y er uafhængige så
Var(XY)=EX^2 * EY^2 - (EX)^2 * (EY)^2
Er det korrekt?
X og Y er uafhængige så
Var(XY)=EX^2 * EY^2 - (EX)^2 * (EY)^2
Er det korrekt?
Skriv et svar til: Hurtigt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
