Matematik

funktion

07. januar 2008 af jwan20 (Slettet)
f(x)=x^3-11x^2+38x-40

a) løs ligningen f(x)=0, og forklar de fundne x-værdier fortæller om grafen for f

b)løs ligningen f(x)=0

bestem arealet af det område i 1 kvadrant, som afgrænses mellem grafen og x-aksen



hvordan gør man alt dette?? er helt lost

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2008 af Sherwood (Slettet)

a og b er samme opgave. :S

Svar #2
07. januar 2008 af jwan20 (Slettet)

ja ups hehe...

Brugbart svar (0)

Svar #3
08. januar 2008 af mathon

x^3-11x^2+38x-40 = (x-2)(x-4)(x-5)

4
S(x^3-11x^2+38x-40)dx = det søgte areal
2

Brugbart svar (0)

Svar #4
08. januar 2008 af mathon

pejlemærke:
0<A<3

Skriv et svar til: funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.