Matematik
Kom nu HJÆLP!!!
09. januar 2008 af
turca (Slettet)
Jamen gider i ikk hjælpe mig??!! Det haster :(
x skal isoleres i flg. ligning:
25000 = 6000(1+x)^-1 + 6000(1+x)^-2 + 6000(1+x)^-3 + 6000(1+x)^-4 + 6000(1+x)^-5
x skal isoleres i flg. ligning:
25000 = 6000(1+x)^-1 + 6000(1+x)^-2 + 6000(1+x)^-3 + 6000(1+x)^-4 + 6000(1+x)^-5
Svar #1
09. januar 2008 af badooo (Slettet)
Sæt først 6000 ud foran en parantes. Divider så over.
Du har så:
25000/6000 = (1+x)^-1 + (1+x)^-2 + (1+x)^-3 + (1+x)^-4 + (1+x)^-5
Prøv at fortsætte selv nu.
Du har så:
25000/6000 = (1+x)^-1 + (1+x)^-2 + (1+x)^-3 + (1+x)^-4 + (1+x)^-5
Prøv at fortsætte selv nu.
Skriv et svar til: Kom nu HJÆLP!!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
