Matematik

Regression og vækst - potensfunktion

11. januar 2008 af Bruceboy (Slettet)
Jeg har fået til opgave, at finde forskriften for funktion f(x) = b * x^a . Punkter f(4,2)=3,1 og f(9,1)=10,3. Dette har jeg gjort.
Næste spørgsmål i opgaven lyder så på ; Hvilken procent øges f med, når x øges med 20%?.

- Hvad gør jeg her?

Brugbart svar (1)

Svar #1
11. januar 2008 af dnadan (Slettet)

beregn:
(f(1.2x)-f(x))/f(x)*100%

Svar #2
11. januar 2008 af Bruceboy (Slettet)

Det forstår jeg ikke? Hvilken formel er det ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
11. januar 2008 af dnadan (Slettet)

Det er procent regning.

(efter-før)/før * 100%

Brugbart svar (0)

Svar #4
11. januar 2008 af ibibib (Slettet)

(1,2^a-1)·100 %

Svar #5
11. januar 2008 af Bruceboy (Slettet)

Skal jeg så bare sætte hele forskriften ind på f(x) plads, i formlen?

Skriv et svar til: Regression og vækst - potensfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.