Biologi
Hvad betyder disse ord?
16. januar 2008 af
crew (Slettet)
Hej.
Er der nogle der kan fortælle mig hvad disse ord betyder? Jeg har googlet nogle af dem, men jeg har lidt svært ved at forstå hvad der står. Jeg er bare dum. :) hehe.
På forhånd mange tak.
1. Kunstig selektion.
2. Genetisk variation.
3. Økologisk niche.
4. Geografisk isolation.
5. Genetisk drift.
6. Endemisk.
Er der nogle der kan fortælle mig hvad disse ord betyder? Jeg har googlet nogle af dem, men jeg har lidt svært ved at forstå hvad der står. Jeg er bare dum. :) hehe.
På forhånd mange tak.
1. Kunstig selektion.
2. Genetisk variation.
3. Økologisk niche.
4. Geografisk isolation.
5. Genetisk drift.
6. Endemisk.
Svar #1
16. januar 2008 af 887 (Slettet)
Har do overhovedet prøvet google inden du skrev her?
http://www.google.dk/search?hl=da&q=Kunstig+selektion&meta=
http://www.google.dk/search?hl=da&q=Kunstig+selektion&meta=
Svar #3
16. januar 2008 af MetteVittrup (Slettet)
1. Kunstig udvælgelse
2. Genetisk afveksling
3. Økolgisk niche (niche = mindre område inden for erhverv el. produktion som hidtil ikke er blevet udnyttet)
4. Geogratisk isolation (isolation = det at omgive noget med materiale som beskytter mod varmetab, støj osv.)
5. Genetisk drift kan simpelthen ikke skæres mere ud.
6. Ved ikke.
2. Genetisk afveksling
3. Økolgisk niche (niche = mindre område inden for erhverv el. produktion som hidtil ikke er blevet udnyttet)
4. Geogratisk isolation (isolation = det at omgive noget med materiale som beskytter mod varmetab, støj osv.)
5. Genetisk drift kan simpelthen ikke skæres mere ud.
6. Ved ikke.
Svar #4
17. januar 2008 af mathon
endemisk: "i" + demos = "folk". Heraf kommer betydningen: "i landet" -> "indenlandsk", dvs. noget lokalt, stedbundet, af stedegen (art) eller en stedlig (art).
I biologi og økologi specielt om arter, hvis udbredelse er begrænset til et meget snævert, geografisk område.
I biologi og økologi specielt om arter, hvis udbredelse er begrænset til et meget snævert, geografisk område.
Skriv et svar til: Hvad betyder disse ord?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
