Kemi
isolering af temp.i Clausius Clayperon ligningen
17. januar 2008 af
cs (Slettet)
Hej vil høre om der er nogen der kan hjælpe med dette, sidder og skal bestemme et tripelpunkt og har sat de to clausius clayperon ligninger lig med hinanden, men kan ikke få isoleret Tx, det går galt hver gang.
(H1/R)*(1/T1-1/Tx)+ln(p1)=(H2/R)*(1/T2-1/Tx)+ln(p2)
Det ville være super hvis der nogen der gad hjælpe!
(H1/R)*(1/T1-1/Tx)+ln(p1)=(H2/R)*(1/T2-1/Tx)+ln(p2)
Det ville være super hvis der nogen der gad hjælpe!
Svar #1
17. januar 2008 af dnadan (Slettet)
vha. TI fås:
tx= ((h1 - h2)*t1*t2)/((ln(p1) - ln(p2))*t1*t2*r + h1*t2 - h2*t1) or (1)/(t1*t2*r) =0
tx= ((h1 - h2)*t1*t2)/((ln(p1) - ln(p2))*t1*t2*r + h1*t2 - h2*t1) or (1)/(t1*t2*r) =0
Skriv et svar til: isolering af temp.i Clausius Clayperon ligningen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
