Matematik

hvad giver det?

18. januar 2008 af Fassos (Slettet)
50 = 23,0*1,068^x

Svar #1
18. januar 2008 af Fassos (Slettet)

ingen? 50 = 130,3 * 1,028^x ??

Svar #2
18. januar 2008 af Fassos (Slettet)

hov 150 = 130,3*1,028^x

Brugbart svar (0)

Svar #3
18. januar 2008 af -Zeta- (Slettet)

50 = 23*1.068^x
x=11.8035

150 = 130.3*1.028^x
x=5.0985

Brugbart svar (0)

Svar #4
18. januar 2008 af KristofferFage (Slettet)


150 = 130.3*1.028^x

150/130.3 = 1.028^x

ln(150/130.3) = ln(1.028^x) = xln(1.028)

ln(150/130.3)/ln(1.028) = x

x = 5,098495685

Skriv et svar til: hvad giver det?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.