Matematik

vinkler

21. januar 2008 af pibm (Slettet)
har et problem med et par vinkler... kommer bare med hvad opgaven lyder på
Om en spids vinkel V gælder, at sin v=0,35, bestem cos v og tan v

hvordan gør jeg det?

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2008 af Sherwood (Slettet)

Har du ikke mere? Jeg kan ikke lige komme i tanke om en måde, at bestemme vinkler på med den oplysning.

Svar #2
21. januar 2008 af pibm (Slettet)

det er det eneste der står, jeg er også helt væk

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. januar 2008 af mathon

cos(v) = +-sqrt(1-0,35^2)

tan(v) = +-0,35/sqrt(1-0,35^2)

Svar #4
21. januar 2008 af pibm (Slettet)

hvad er den der "sqrt?

Brugbart svar (0)

Svar #5
21. januar 2008 af mathon

sqrt(x) = square root af x = kvadratroden af x

Skriv et svar til: vinkler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.