Matematik

Problem

23. januar 2008 af bobop (Slettet)
Kan nogen sige mig hvad man skal gøre, hvis man skal bestemme stamfunktionen a 4 ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2008 af Sherwood (Slettet)

F(x)=4x

Brugbart svar (0)

Svar #2
23. januar 2008 af -Zeta- (Slettet)

...og en dejlig integrationskonstant.

Svar #3
23. januar 2008 af bobop (Slettet)

Min facitliste siger 4x+k, men jeg var nu mere interesseret i udregningen!

Svar #4
23. januar 2008 af bobop (Slettet)

Har k'et bare en betydning eller hvad?

Brugbart svar (0)

Svar #5
23. januar 2008 af peberdelfinen (Slettet)

Hvis du skal bestemme en stamfunktion skal du tænke på hvilken funktion, der differentieret giver din funktion.

I eksemplet her er din funktion f(x)=4

En funktion der har f(x)=4 som afledt funktion hedder F(x)=4x. Hertil kan du så ligge en vilkårlig konstant, som du kan kalde k, c eller hvad du nu har lyst til at kalde den.

Skriv et svar til: Problem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.