Matematik
eksponentielle udviklinger
24. januar 2008 af
Bruger slettet (Slettet)
har en opgave jeg har siddet med et stykke tid nu... ka ikk løse den... jeg skal finde forskriften og jeg har fået oplyst fordoblingskonstanten til 33,1 og et punkt på grafen P(0,6)
hvordan gøre jeg?
hvordan gøre jeg?
Svar #2
24. januar 2008 af Isomorphician
fordoblingskonstanten er defineret ved:
T2 = log(2)/log(a)
eller
33,1 = log(2)/log(a)
Ved udregning findes a = 1,0212
Ved at du har punktet (0, 6) har du også b = 6 (y = b*a^0 = b)
T2 = log(2)/log(a)
eller
33,1 = log(2)/log(a)
Ved udregning findes a = 1,0212
Ved at du har punktet (0, 6) har du også b = 6 (y = b*a^0 = b)
Skriv et svar til: eksponentielle udviklinger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
