Matematik
Ingen som kan hjælpe mig :(
27. januar 2008 af
soom (Slettet)
Nogen som gider hjælpe mig med denne opgave! ville være en kæmpe hjælp...
Opgaven lyder således:
Graferne for funktionerne f(x)=x + 2 og g(x) = x^2 - 4x +2 afgrænser et område, som har et bestemt areal. Bestem dette areal..
Er der ikke en som vil løse opgaven for mig og forklare hvad man skal - dette er ikke en aflevering!! bare almindelig lektie, vil bare gerne vide hvad man gør :S og har ingen som kan forklare mig det..
Opgaven lyder således:
Graferne for funktionerne f(x)=x + 2 og g(x) = x^2 - 4x +2 afgrænser et område, som har et bestemt areal. Bestem dette areal..
Er der ikke en som vil løse opgaven for mig og forklare hvad man skal - dette er ikke en aflevering!! bare almindelig lektie, vil bare gerne vide hvad man gør :S og har ingen som kan forklare mig det..
Svar #1
27. januar 2008 af peter lind
Teg graferne for de 2 funktioner, så kan du se hvilket areal det drejer sig om.
løs ligningen f(x) = g(x), så har du grænserne for x. Dernæst integrerer du f(x) - g(x) mellem de fundne grænser.
løs ligningen f(x) = g(x), så har du grænserne for x. Dernæst integrerer du f(x) - g(x) mellem de fundne grænser.
Svar #2
27. januar 2008 af soom (Slettet)
Jamen har jeg fået afvide jeg skal men kan ikke finde ud af det når det er uden hjælpemidler :S er du ikke sød at vise hvordan du løser opgaven?
Kan bedst forstå det når det bliver forklaret og udregnet samtidigt ..
Kan bedst forstå det når det bliver forklaret og udregnet samtidigt ..
Skriv et svar til: Ingen som kan hjælpe mig :(
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
