Matematik
Problem
28. januar 2008 af
bobop (Slettet)
Hej derude jeg tænkte om nogen kan hjælpe med disse små opgaver. Jeg fatter ikke en døjt!
Et beløb indsættes en en bank til fast forretning. Efter tiden t (år) er kontoens indstående i kr. gived ved:
k(t)= 7600*1,023^t.
a) Hvilket beløb blev der sat ind? Hvad er den årlige procentvise rente?
b)Beregn fordoblingstiden
Et beløb indsættes en en bank til fast forretning. Efter tiden t (år) er kontoens indstående i kr. gived ved:
k(t)= 7600*1,023^t.
a) Hvilket beløb blev der sat ind? Hvad er den årlige procentvise rente?
b)Beregn fordoblingstiden
Svar #1
28. januar 2008 af JVester (Slettet)
Sådan som jeg forstår det du har skrevet er 7600=beløbet der blev sat ind og 1,023 er fremskrivningsfaktoren dvs. at den årlgige procentvise rente er 2,3 %
Håber det kunne hjælpe lidt ;b
Håber det kunne hjælpe lidt ;b
Skriv et svar til: Problem
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
