Matematik

Er det så nemt?!?

30. januar 2008 af mutterina (Slettet)
En eksponentiel funktion har forskriften
y = 345 gange 1,024x. (x er opløftet,kan ikke lige skrive det på pc)

Beregn y - værdien for x = 5

kan det passe det giver 388,44?!?

Med venlig hilsen
Mutter

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. januar 2008 af Sherwood (Slettet)

Ja, det er rigtigt.

Svar #2
30. januar 2008 af mutterina (Slettet)

jamen hejsa og tak men hvad så når værdien for X = -12???

Svar #3
30. januar 2008 af mutterina (Slettet)

Tror måske det giver 259,55

Brugbart svar (0)

Svar #4
30. januar 2008 af Sherwood (Slettet)

Det er sørme også rigtigt. :-) Du skal, som du har gjort, bare indsætte værdien på x's plads.

Brugbart svar (0)

Svar #5
30. januar 2008 af dnadan (Slettet)

f(x)=345*1,024^x for x € R
f(5)=345*1,024^5=...

f(-12)=345*1,024^(-12)=...

Svar #6
30. januar 2008 af mutterina (Slettet)

Hej Sherwood..
Mange tak for din hjælp, man bliver så glad når man har "fanget det";-)

Skriv et svar til: Er det så nemt?!?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.