Fysik

Lydens fart.

03. februar 2008 af Anything (Slettet)
Hvordan omregner man grader cencius til kelvin? :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2008 af Stenalt (Slettet)

0 grader celcius er vist 273,15 kelvin så vidt jeg lige husker... En stigning på en grad er det samme som en stigning på 1 kelvin...

Brugbart svar (0)

Svar #2
04. februar 2008 af mathon

T = t + 273,15

[T] = °K
[t] = °C

Skriv et svar til: Lydens fart.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.