Matematik
Lille opgave. Integration ved substitution.
03. februar 2008 af
abn (Slettet)
Skal bestemme S( (2x)/(x^2-3) ) dx fra 2 til 3.
Bruger integration ved subs.
får dx = dt/2x
og
x=2 g(2)=1
x=3 g(3)=6
S( (2x/t) * (dt/2x) ) dx fra 1 til 6
S (1/t) dx fra 1 til 6
Her får jeg problemer.
Fjerner S og får
ln(t) fra 1 til 6
altså ln(x^2-3) fra 1 til 6
Når jeg så sætter 1 som x's værdi siger min TI-84 error?
På forhånd tak.
Bruger integration ved subs.
får dx = dt/2x
og
x=2 g(2)=1
x=3 g(3)=6
S( (2x/t) * (dt/2x) ) dx fra 1 til 6
S (1/t) dx fra 1 til 6
Her får jeg problemer.
Fjerner S og får
ln(t) fra 1 til 6
altså ln(x^2-3) fra 1 til 6
Når jeg så sætter 1 som x's værdi siger min TI-84 error?
På forhånd tak.
Svar #2
03. februar 2008 af abn (Slettet)
ahhh okay. skal sætte 1 og 6 ind, og ikke funktionen..
Må indrømme tanken rørte mig, men tusinde tak for hjælpen :)
Måske du også hurtigt kan kigge på http://studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=467024
Rigtig god søndag aften.
Må indrømme tanken rørte mig, men tusinde tak for hjælpen :)
Måske du også hurtigt kan kigge på http://studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=467024
Rigtig god søndag aften.
Skriv et svar til: Lille opgave. Integration ved substitution.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
