Matematik

? Problemer

04. februar 2008 af dalle-rumv (Slettet)
1 = en
10 = ti
100 = hundrede
1000 = tusinde
1.000.000 = en million
1.000.000.000 =?
1.000.000.000.000 =?
1.000.000.000.000.000 =?
1.000.000.000.000.000.000 =?
1.000.000.000.000.000.000.000 =?
1.000.000.000.000.000.000.000.000 =?
1.000.000.000.000.000.000.000.000.000 =?
1.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000 =?
1.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000 =?

Er der nogen som enten ved hvad det hedder når der kommer rigtig mange 0'ere på et tal, eller om e kan henvise til en hjemmeside?

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2008 af Danielras (Slettet)

http://www.jimloy.com/math/billion.htm

Brugbart svar (0)

Svar #2
04. februar 2008 af Danielras (Slettet)

Fandt den lige på Dansk også:

http://kortlink.dk/4s3u

Brugbart svar (0)

Svar #3
10. maj 2014 af PsychickIcescream (Slettet)

1Et

10Ti

100Hundrede

1.000Tusinde

1.000.000Million

1.000.000.000Milliard

1.000.000.000.000Billion

1.000.000.000.000.000Billiard

1.000.000.000.000.000Trillion

1.000.000.000.000.000.000Trilliard

1.000.000.000.000.000.000.000Kvintillion

1.000.000.000.000.000.000.000.000Kvintilliard

1.000.000.000.000.000.000.000.000.000Kvadrillion

1.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000Kvadrilliard

1.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000Sekstillion

1.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000Sekstilliard

1.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000Septillion

1.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000Septilliard

1.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000Oktillion

1.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000Oktilliard

1.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000Nontillion

1.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000Nontilliard

1.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000Decillion

Kan alt dette i hovedet. Ikke kopiret eller noget. No hate tak ;) #cookieclicker


Skriv et svar til: ? Problemer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.