Kemi
HJÆÆÆÆLP det haster! Kan simpelthen ikke finde ud af denne opgave.
12. februar 2008 af
Gunner3 (Slettet)
Opgave 6.4
Færdiggør følgende reaktionsskemaer, idet du vælger sandsynlige reaktioner. Navngiv alle organiske stoffer blandt både reaktanter og produkter. Angiv endvidere i hvert tilfælde, hvilken reaktionstype, der er tale om.
a. CH3 – CH2 – CH = CH – CH3 + H2
b. CH3 – CH = CH2 + HCl
c. CH3 – CH2 – CHBr - CH3
Færdiggør følgende reaktionsskemaer, idet du vælger sandsynlige reaktioner. Navngiv alle organiske stoffer blandt både reaktanter og produkter. Angiv endvidere i hvert tilfælde, hvilken reaktionstype, der er tale om.
a. CH3 – CH2 – CH = CH – CH3 + H2
b. CH3 – CH = CH2 + HCl
c. CH3 – CH2 – CHBr - CH3
Skriv et svar til: HJÆÆÆÆLP det haster! Kan simpelthen ikke finde ud af denne opgave.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
