Fysik

Archimedes lov

20. februar 2008 af Frederik123 (Slettet)
Hey
Jeg skal navngive alle symboler og enheder der indgår i archimedes' lov.

archimedes lov:

Fop=mv*g=?v*V*g

på forhånd tak:)

Svar #1
20. februar 2008 af Frederik123 (Slettet)

Sry brugte forkerte formel:)

Fop=mv*g=?v*V*g

Brugbart svar (0)

Svar #2
20. februar 2008 af Lurch (Slettet)

kom med et bud selv først, så ser vi på det

Svar #3
20. februar 2008 af Frederik123 (Slettet)

Jeg kan ikke huske det, det er derfor jeg spørger. Jeg ved bare det har noget at gøre med noget tyngdekraft.

Brugbart svar (0)

Svar #4
20. februar 2008 af Lurch (Slettet)

Disse ting står med garanti i din bog, men her er et par start tips
Som du selv siger, har det med tyngdekraften at gøre
F(op)=m(v)*g

hvad er F, hvad er m og hvad er g?

Brugbart svar (1)

Svar #5
27. december 2008 af mkmk (Slettet)

F(op)= påvirkningen af opdriften i Newton [N]
m(v )= den fortrængte væskemængde i kilogram [kg]
g = tyngdeaccelerationen (9,82 N/kg)


Skriv et svar til: Archimedes lov

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.