Fysik
enheder
20. februar 2008 af
Lisa02 (Slettet)
Hvis man har beregnet cd afstanden mellem sporene til 1,7um er det jo ens betydene med at hver rille er 1,7mm bred. Hvis man så skal udregne hvor mange mm det er, skal man så gøre følgende:
(1/1,7*10^-3)=0,000588235*10^6=588,24 riller
men hvad er enhederne? (håber på et hjælpende spg. da den skal afleveres imorgen.
Tak
(1/1,7*10^-3)=0,000588235*10^6=588,24 riller
men hvad er enhederne? (håber på et hjælpende spg. da den skal afleveres imorgen.
Tak
Svar #1
20. februar 2008 af y06svale (Slettet)
hvis du skal omregne fra um til mm hedder der X um/mm, som foreks omregning fra meter til cm:
1 meter = 1 meter * 100 cm/meter (meter går ud med meter) = 100 cm
håber det hjalp?
1 meter = 1 meter * 100 cm/meter (meter går ud med meter) = 100 cm
håber det hjalp?
Skriv et svar til: enheder
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
