Tysk
Er der en som er god til tysk derude.?
24. august 2004 af
Ray (Slettet)
Hejalle sammen.
Er der nogle som vil være så venlig, at kigge igennem for at se om jeg har oversat det rigtigt...eller om jeg gået forkert i den gale by..
På dansk:
Man mærkede tydeligt hans store glæde ved børn. Arkitekten byggede huset på en helt anden måde, end vi havde ventet. Mange protesterer mod atomkraft, fordi de er bange for de mulige konsekvenser af en ulykke. Venskabet mellem mine kammerater og mig var ikke altid det bedste. De mindste børn måtte ikke deltage i legen. Hans kone var meget stolt af den nye ring, hun havde fået. Kun når man koncentrerer sig om en opgave, kan man løse den på tilfredsstillende måde. Et halvt år havde vi glædet os til nogle dejlige feriedage i Sverige.
På tysk:
Man konnt deutlich spüren ihr grossen freudlich mit die kinderen.Der Architekt hat den Haus auf ein anders metode gebaut, denn wir haben gewartet. Vielen protestieren gegen Atom Kernkaft, weil Sie haben angst vor ein Unfall.Die freundshaftkeit swischen meine kumpels und ich war nicht immer die bedste. Die kleinste kinder durfen nicht Teilnahmen ins spiel. Ihren frau war sehr stolz auf den neue ring, den sie bekommen hatte. Nur wenn man sich konzentriert auf eine aufgabe, dann kann man es auf ein befriendigend Art machen. Ein halben Jahre haben wir uns freudlich zur einige herrlich Urlaubstagen in Sverige.
Hejalle sammen.
Er der nogle som vil være så venlig, at kigge igennem for at se om jeg har oversat det rigtigt...eller om jeg gået forkert i den gale by..
På dansk:
Man mærkede tydeligt hans store glæde ved børn. Arkitekten byggede huset på en helt anden måde, end vi havde ventet. Mange protesterer mod atomkraft, fordi de er bange for de mulige konsekvenser af en ulykke. Venskabet mellem mine kammerater og mig var ikke altid det bedste. De mindste børn måtte ikke deltage i legen. Hans kone var meget stolt af den nye ring, hun havde fået. Kun når man koncentrerer sig om en opgave, kan man løse den på tilfredsstillende måde. Et halvt år havde vi glædet os til nogle dejlige feriedage i Sverige.
På tysk:
Man konnt deutlich spüren ihr grossen freudlich mit die kinderen.Der Architekt hat den Haus auf ein anders metode gebaut, denn wir haben gewartet. Vielen protestieren gegen Atom Kernkaft, weil Sie haben angst vor ein Unfall.Die freundshaftkeit swischen meine kumpels und ich war nicht immer die bedste. Die kleinste kinder durfen nicht Teilnahmen ins spiel. Ihren frau war sehr stolz auf den neue ring, den sie bekommen hatte. Nur wenn man sich konzentriert auf eine aufgabe, dann kann man es auf ein befriendigend Art machen. Ein halben Jahre haben wir uns freudlich zur einige herrlich Urlaubstagen in Sverige.
Svar #1
24. august 2004 af frodo (Slettet)
hans = sein, Glæde = Freude, mit er et dativstyrende præposition
Jeg ville sætte ganz ind imellem ein og anders
"Weil sie Angst haben", sæt haben til sidst..
durfen skal være i datid = dürften mht. "die kleinste Kinder"
Hans = sein
Konzentriert ned bagi
slet dann!
haben i datid i sidste sætn.
Der er muligvis lidt mere. Men er ikk helt så skrap, som jeg har været.. Plus jeg er heller ikk skrap til adjektivernes bøjning.
Jeg ville sætte ganz ind imellem ein og anders
"Weil sie Angst haben", sæt haben til sidst..
durfen skal være i datid = dürften mht. "die kleinste Kinder"
Hans = sein
Konzentriert ned bagi
slet dann!
haben i datid i sidste sætn.
Der er muligvis lidt mere. Men er ikk helt så skrap, som jeg har været.. Plus jeg er heller ikk skrap til adjektivernes bøjning.
Svar #2
24. august 2004 af Ray (Slettet)
he he mange tak...jeg skal nok give mig til at rette den lige nu ...
Men I andre må stadigvæk gerne hjælpe mig.
mange tak...frodo
Men I andre må stadigvæk gerne hjælpe mig.
mange tak...frodo
Svar #3
24. august 2004 af tbjorn (Slettet)
Man spürte deutlich seine grosse Freude mit Kindern.Der Architekt hat das Haus in einer ganz anderen Weise gebaut als wir erwartet hatten. Viele (Leute) protestieren gegen Atomkraft, weil sie Angst vor den möglichen Konsequenzen bei einem Unfall haben.Die Freundshaft zwischen meinen Freunden und mir war nicht immer die beste. Die kleinsten Kinder dürften am Spiel nicht teilnahmen. Seine Frau war sehr stolz auf den neuen Ring, den sie bekommen hatte. Nur wenn man sich auf eine Aufgabe konzentriert kann man sie auf eine befriedigende Weise machen. Ein halbes Jahr hatten wir uns auf einige schönen Urlaubstagen in Schweden gefreut.
Skriv et svar til: Er der en som er god til tysk derude.?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
