Fysik

HELP iam LOST :S

22. februar 2008 af susubu (Slettet)
Jeg sidder fast i en opgave i fysik. Den lyder således:

I et kar med sprit sendes en lysstråle fra væsken op i luften. Indfaldsvinklen er 31,5 grader.

Beregn brydningsvinklen og beregn den kritiske vinkel for totalrefleksion.

Mange tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. februar 2008 af hackerjohn (Slettet)

Næste gang kunne du så ikke skrive en mere sigende overskrift??

Brugbart svar (0)

Svar #2
22. februar 2008 af mathon

sprits (C2H5OH) brydningsindeks: 1.36242

Brugbart svar (1)

Svar #3
22. februar 2008 af mathon

strålegang fra sprit til luft:

sin(i)/sin(b) = 1/n

sin(g)/sin(90°) = 1/n, hvor g er grænsevinklen

sin(g) = 1/1.36242

g = sin^-1(1/1.36242) = 47,2°


Skriv et svar til: HELP iam LOST :S

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.