Matematik
Integrale opgave spørgsmål?
25. februar 2008 af
simon-mou (Slettet)
Jeg har en opgave der driller mig i matematik aflevering. Opgave lyder:
"Vi har funktionerne: f(x)=-x^3+1.5X^2-6X-1 og g(x)=6.5-x
I første kvadrant afgrænses der mellem grafen for f og grafen for g et områder, der har et areal.
- Bestem dette areal"
Hvilket areal er det jeg skal bestemme?
Arealet mellem de to ligninger? eller hvad?
"Vi har funktionerne: f(x)=-x^3+1.5X^2-6X-1 og g(x)=6.5-x
I første kvadrant afgrænses der mellem grafen for f og grafen for g et områder, der har et areal.
- Bestem dette areal"
Hvilket areal er det jeg skal bestemme?
Arealet mellem de to ligninger? eller hvad?
Svar #1
25. februar 2008 af KristofferFage (Slettet)
De to ligninger afgrænser sammen med x-aksen i første kvadrant et areal, jeg vil mene at det er dette areal du skal bestemme...
Skriv et svar til: Integrale opgave spørgsmål?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
