Matematik
andengradsligning :p
27. februar 2008 af
Molinus (Slettet)
har fået til opgave at løse denne andengradsligning:
3x^2=5x^2-3x+7
mit problem er egentlig at få den isoleret så den ligner en andengradsligning og jeg kan regne den ud?
håber nogle vil hjælpe :P
3x^2=5x^2-3x+7
mit problem er egentlig at få den isoleret så den ligner en andengradsligning og jeg kan regne den ud?
håber nogle vil hjælpe :P
Svar #1
27. februar 2008 af peberdelfinen (Slettet)
hvis du trækker 3x^2 fra på begge sider får du
0=5x^2-3x+7-3x^2
Dette skulle du så gerne kunne få til at ligne noget du kender.
0=5x^2-3x+7-3x^2
Dette skulle du så gerne kunne få til at ligne noget du kender.
Svar #2
27. februar 2008 af dnadan (Slettet)
3x^2=5x^2-3x+7
<=>
0=5x^2-3x^2-3x+7
Som du så selv kan reducere.
<=>
0=5x^2-3x^2-3x+7
Som du så selv kan reducere.
Skriv et svar til: andengradsligning :p
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
