Matematik
Nogle der kan hjælpe`?
28. februar 2008 af
sluise (Slettet)
Ordnet stikprøveudtagning uden tilbagelægning: N=100, n=10 og R=40.
(1) Bestem sandsynligheden for, at stikprøven vil indeholde mindst 2 røde kugler.
(2) Bestem sandsynligheden for, at de to først udtagne kugler begge vil være røde.
(3) Kan de to første spørgsmål løses ved at benytte formlen for hypergeopmetrisk sandsynlig-
hed?
Disse 3 opgaver har jeg meget svært ved, nogle der kan hjælpe...?
Linien nede under er hvad jeg kan finde frem til men hvad skal jeg så? eller er det forkert?
P(X=x)= K(10,x)gange P(40,x)gange P(100-40,10-x) / P(100,10 )
(1) Bestem sandsynligheden for, at stikprøven vil indeholde mindst 2 røde kugler.
(2) Bestem sandsynligheden for, at de to først udtagne kugler begge vil være røde.
(3) Kan de to første spørgsmål løses ved at benytte formlen for hypergeopmetrisk sandsynlig-
hed?
Disse 3 opgaver har jeg meget svært ved, nogle der kan hjælpe...?
Linien nede under er hvad jeg kan finde frem til men hvad skal jeg så? eller er det forkert?
P(X=x)= K(10,x)gange P(40,x)gange P(100-40,10-x) / P(100,10 )
Skriv et svar til: Nogle der kan hjælpe`?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
