Matematik
hjælp til funktion
28. februar 2008 af
kim19 (Slettet)
En der kan hjælpe med disse to:
bestem forskrifterne for f(g(x)) og g(f(x))
f(x)= squt(x-2) og g(x)= x^2+1
(squt er et kvadratrods tegn)
hvordan regner jeg så f(g(x)) og g(f(x)) ud
håber en kan hjælpe mig, er helt væk i det her.
bestem forskrifterne for f(g(x)) og g(f(x))
f(x)= squt(x-2) og g(x)= x^2+1
(squt er et kvadratrods tegn)
hvordan regner jeg så f(g(x)) og g(f(x)) ud
håber en kan hjælpe mig, er helt væk i det her.
Svar #1
28. februar 2008 af Zalam (Slettet)
Du bruger regne reglerne for at sammensætte to funktionre? det er ganske simpelt, det burde stå i din bog.
Svar #2
28. februar 2008 af kim19 (Slettet)
har kiggede kan simpelthen ikke, vil du kommme med et bud på hvordan den skal være, skal nok selv reducere den
Svar #3
28. februar 2008 af Danielras (Slettet)
f(g(x)) = sqrt(g(x)-2)
f(g(x)) = sqrt(x^2+1-2)
g(f(x)) = f(x)^2+1
g(f(x)) = (sqrt(x-2))^2+1
Reducer dem selv.
f(g(x)) = sqrt(x^2+1-2)
g(f(x)) = f(x)^2+1
g(f(x)) = (sqrt(x-2))^2+1
Reducer dem selv.
Skriv et svar til: hjælp til funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
