Matematik
Jeg har problemer med denne ligning
03. marts 2008 af
Niclas90 (Slettet)
Hvordan skal jeg bære mig ad med sådan en ligning her har svært ved at komme igang.
6*4^x=72
På forhånd tak.
6*4^x=72
På forhånd tak.
Svar #3
03. marts 2008 af Jakke-babs (Slettet)
6*4^x=72
4^x=12
ln(4^x)=ln(12)
ln(4)*x=ln(12)
x=ln(12)/ln(4)
4^x=12
ln(4^x)=ln(12)
ln(4)*x=ln(12)
x=ln(12)/ln(4)
Svar #7
03. marts 2008 af Niclas90 (Slettet)
tak skal du have det vil gøre de næste stykker meget nemmer, tak :)
Svar #9
03. marts 2008 af Isomorphician
#6
nej
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=480835
nej
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=480835
Skriv et svar til: Jeg har problemer med denne ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
