Matematik

f(x) løs ligning

04. marts 2008 af Lisa02 (Slettet)
Hvordan er det nu lige man løser følgede ligning: f(x)=3

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts 2008 af peberdelfinen (Slettet)

hvis din funktion hedder f(x)=2x+1 løser du ligningen f(x)=3 ved at isolere x i ligningen 2x+1=3

Skriv et svar til: f(x) løs ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.