Matematik

Simpel ligning

04. marts 2008 af Annette16 (Slettet)
Hei!

Nogen der kan hjælpe med hvordan jeg løser ligningen:

9,6=x*4^1,5

uden brug af grafregner...


Jeg tror jeg skal bruge noget med ln, men hvordan?

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts 2008 af dnadan (Slettet)

Hvis der står:
9,6=x*4^(1,5)
<=>
9,6/(4^(1,5))=x

Svar #2
04. marts 2008 af Annette16 (Slettet)

ups havde tastet forkert på min grafregner... men tak

Skriv et svar til: Simpel ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.