Matematik
Differentialregning + studie. Hjælp!! Det haster virklig
04. marts 2008 af
ninashahin (Slettet)
Hey allesammen. Jeg er virklig på bar bund!
Jeg er igang med min studieretningsopgave i MAT(A) og Fysik(B), der omhandler; Faldende muffinforme. Hvor jeg selvølgelig skal redegør for forsøget, men også hvordan forsøget hænger sammen med differentialregning.
Jeg skal differentiere i hånden; f1(x)= ax(1-e^(-bx)) og f2(x)= a(x+((1/b)*e^(-bx)))--> har disse egenskaber med passende valg af konstanterne a og b.
Jeg skal og redegøre for; (fg)'(x)=f'(x)*g(x)+f(x)*g'(x)
Er der nogen der har lavet noget der minder om? Eller noggen som gider tage sig tid til at hjælpe mig bare til at få et overblik??
På forhånd tusind tak. ;D
Jeg er igang med min studieretningsopgave i MAT(A) og Fysik(B), der omhandler; Faldende muffinforme. Hvor jeg selvølgelig skal redegør for forsøget, men også hvordan forsøget hænger sammen med differentialregning.
Jeg skal differentiere i hånden; f1(x)= ax(1-e^(-bx)) og f2(x)= a(x+((1/b)*e^(-bx)))--> har disse egenskaber med passende valg af konstanterne a og b.
Jeg skal og redegøre for; (fg)'(x)=f'(x)*g(x)+f(x)*g'(x)
Er der nogen der har lavet noget der minder om? Eller noggen som gider tage sig tid til at hjælpe mig bare til at få et overblik??
På forhånd tusind tak. ;D
Svar #3
04. marts 2008 af ninashahin (Slettet)
Tusind tak, men lige et sidste spørgsmål.
Hvordan hænger de to overstående differentialligninger, som jeg skal løse i hånden, sammen med den her?? g hvordan viser jeg at de har en passende valg af konstanterne a og b.??
Hvordan hænger de to overstående differentialligninger, som jeg skal løse i hånden, sammen med den her?? g hvordan viser jeg at de har en passende valg af konstanterne a og b.??
Svar #5
04. marts 2008 af ninashahin (Slettet)
Okay så jeg skal sådan set bruge den som en regne regl for at kunne regne de 2 ud i hånden.?
hmm. en ting mere,(HEHE undskyld, jeg bliver ved)har du nogen forslag til ,når man skal skrive i mat og fysik, hvordan man får en glidende overgang?
hmm. en ting mere,(HEHE undskyld, jeg bliver ved)har du nogen forslag til ,når man skal skrive i mat og fysik, hvordan man får en glidende overgang?
Svar #7
04. marts 2008 af ninashahin (Slettet)
Hmm tak.
Har du også et svar på mit sidste spørgsmål. angående hvordan man skriver bedst mat--
Har du også et svar på mit sidste spørgsmål. angående hvordan man skriver bedst mat--
Skriv et svar til: Differentialregning + studie. Hjælp!! Det haster virklig
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
