Matematik
Integration af numerisk funktion
05. marts 2008 af
Horsetranq (Slettet)
Hi!
Der skulle vel ikke være en matematik-haj derude, der kan forklare mig, præcis hvorfor jeg får 3 i tælleren af denne integrerede numeriske funktion?

\right|dx}
=
\frac{3}{2}
\left(\frac{1}{3}\left(x-7\right)\right)
\left|\frac{1}{3}\left(x-7\right)\right|
$)
Jeg er med så langt, at når jeg eksempelvis integrerer |x|, får jeg

Men længere rækker min forstand heller ikke, og jeg synes ikke at kunne finde noget konkret bevis på netop dette område af calculus nogen steder.
Der skulle vel ikke være en matematik-haj derude, der kan forklare mig, præcis hvorfor jeg får 3 i tælleren af denne integrerede numeriske funktion?
Jeg er med så langt, at når jeg eksempelvis integrerer |x|, får jeg
Men længere rækker min forstand heller ikke, og jeg synes ikke at kunne finde noget konkret bevis på netop dette område af calculus nogen steder.
Skriv et svar til: Integration af numerisk funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
