Fysik

Faraday's lov

10. marts 2008 af Rousfv (Slettet)
Hej allesammen.

Når jeg ser en ligning foran mig kaldet faradays lov forstår jeg ikke FB er magnetens styrke.
Hvad er t'et?
Og hvad er det d der står foran t og FB?

Svar #1
10. marts 2008 af Rousfv (Slettet)

den lavet tegnet før B'et om til et F

Brugbart svar (0)

Svar #2
10. marts 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: øh, hvad? Jeg forstår ikke dit spørgsmål.

Svar #3
10. marts 2008 af Rousfv (Slettet)

hvordan vil du forklare faradays lov?

Brugbart svar (0)

Svar #4
10. marts 2008 af mathon

Ä = M/(F*z)*Q,

hvor F = N_A*e
z er den numeriske værdi af ionladningen
M er molmassen
Q er den gennem elektrolytten passerede ladning
Ä er det elektrokemiske ækvivalent

Brugbart svar (0)

Svar #5
10. marts 2008 af QaZZaQ

Faradays lov på differential form: dB/dt=-curl(E), hvor d'erne er partielt afledte 'bløde' d'er.

=> En ændring i magnetfeltet B inducerer et elektrisk felt E


Brugbart svar (0)

Svar #6
11. marts 2008 af mathon

rettelse til #4
m = M/(F*z)*Q = Ä*Q

MEN

#5
er indtil videre det klart bedste bud på en tolkning af,
hvad #0 er "stødt på"

Skriv et svar til: Faraday's lov

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.