Matematik

Meget vigtigt det haster meget..

10. marts 2008 af Gonyalii (Slettet)
statens samlede indtægter fra boligejerne kan for de seneste år med god tilnærmelse beskrivelse ved følgende lineære model:

S=1.82x+0,50,

Hvor x betegner antal år efter 2000, og S betegner statens boligindtægter, målt i mia kr.

A) Bestem statens boligindtægter i 2008 ifølge denne model.
Hvad fortæller tallet 1,82 om udviklingen i statens boligindtægter?

B) I hvilket år kommer statens bolgindtægter over 19 mia. kr hvis udviklingen forsætter?

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts 2008 af Isomorphician

A) Indsæt 8 på x's plads
B) løs ligningen 19 = 1,82x + 0,5

Svar #2
10. marts 2008 af Gonyalii (Slettet)

hvorfor skal jeg indsætte 8 på x's plads?

Brugbart svar (0)

Svar #3
10. marts 2008 af Isomorphician

fordi 2008 er 2008-2000 = 8 år efter år 2000

Svar #4
10. marts 2008 af Gonyalii (Slettet)

ok tak skal du have....

hvordan skal jeg løse ligningen 19= 1.82x+ 0.5?

Brugbart svar (0)

Svar #5
10. marts 2008 af Isomorphician

isoler x

Brugbart svar (0)

Svar #6
10. marts 2008 af Nazan (Slettet)

Oki.. tak skal du have..

Skriv et svar til: Meget vigtigt det haster meget..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.