Matematik
tangent parallel med linje
21. marts 2008 af
gumblix (Slettet)
Hvordan er det nu liiiige...?
En funktion f er bestemt ved
f(x)=-2x^3+x^2+4x-3
Vis, at tangenten i punktet P(0,f(0)) er parallel med linjen m, der har ligningen 4x-y+2=0.
En funktion f er bestemt ved
f(x)=-2x^3+x^2+4x-3
Vis, at tangenten i punktet P(0,f(0)) er parallel med linjen m, der har ligningen 4x-y+2=0.
Skriv et svar til: tangent parallel med linje
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
