Matematik
potens hjælp
24. marts 2008 af
Sus_GG (Slettet)
jeg har en opgave som jeg ikke kan se hvordan jeg ska løse. håber nogle vil hjælpe:
en funktion f af typen f(x)=b*x^a
der gælder at;
f(2) = 4
f(4) = 8
bestem a og b
formlerne på a og b kender jeg
a= log(y2/y1)/log(x2/x1)
b= y1/x1^a
men jeg har jo ingen y værdier?
f(2)=b*2^a = 4
hvordan ska jeg ku regne det ud?
en funktion f af typen f(x)=b*x^a
der gælder at;
f(2) = 4
f(4) = 8
bestem a og b
formlerne på a og b kender jeg
a= log(y2/y1)/log(x2/x1)
b= y1/x1^a
men jeg har jo ingen y værdier?
f(2)=b*2^a = 4
hvordan ska jeg ku regne det ud?
Svar #1
24. marts 2008 af Da-ted (Slettet)
Du har to y-værdier... 4 og 8
du har to x-værdier... 2 og 4
du har to x-værdier... 2 og 4
Skriv et svar til: potens hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
