Matematik

ligninger

25. marts 2008 af caroline07 (Slettet)
nogle som kanhjælpe mig med flg. ligninger, kan ikke rigtig får dem til at blive løst:

x2=6,37
x3,7= 24
444,5 gange med x4,567=123,5
2x4=2 plus log 3

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. marts 2008 af Isomorphician

skal der stå x^2 (x opløftet i anden)?

Svar #2
25. marts 2008 af caroline07 (Slettet)

nej x i anden sådan skal de forstås hele vejen, kan ikke finde ud af af lave potenser på computeren.

Svar #3
25. marts 2008 af caroline07 (Slettet)

altså alle tallene der er skrevet efter x tallet, skal menes at være sat i x'de fx. x4 x med fjerde øverst

Brugbart svar (0)

Svar #4
25. marts 2008 af Isomorphician

Brug ^.
Det er nemmere at læse.

x^2 = 6,37
x = 6,37^(1/2) = kvrod(6,37)

Svar #5
25. marts 2008 af caroline07 (Slettet)

okay det vil jeg gøre fremover. men menes der så det samme? om man sætter
^ eller bare x i et tal ?

Brugbart svar (0)

Svar #6
25. marts 2008 af Sherwood (Slettet)




Måske forstår du det bedre sådan.

Svar #7
25. marts 2008 af caroline07 (Slettet)

jeg kan bare ikke forstå hvorn man løser disse ligninger?

Svar #8
25. marts 2008 af caroline07 (Slettet)

det er noget med de skal løses når x>O

Brugbart svar (0)

Svar #9
25. marts 2008 af Isomorphician

#6
Kan man copy-paste latex-kode direkte herind?

Brugbart svar (0)

Svar #10
25. marts 2008 af Sherwood (Slettet)

Nej. Hvis du er vant til at arbejde med LaTeX, kan du skimme https://www.studieportalen.dk/Fagsider/108/LaTeXiforummet.aspx, så burde det være nemt for dig.

Brugbart svar (0)

Svar #11
25. marts 2008 af Sherwood (Slettet)

#7 Kig på #6. Det er løsningen på 2. opgave.

Svar #12
25. marts 2008 af caroline07 (Slettet)

okay tak for hjælpen

Brugbart svar (0)

Svar #13
25. marts 2008 af Isomorphician

#10
Det er jeg ikke, men vil gerne lære det.

Svar #14
25. marts 2008 af caroline07 (Slettet)

(;
men hvordan udregner man ligningerne når det skal være x>0??

Brugbart svar (0)

Svar #15
25. marts 2008 af Sherwood (Slettet)

#13 Læs i linket og ellers er der jo forummet, hvis du har yderligere spørgsmål. Jeg startede for noget tid siden, du kan se: https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=448743

Brugbart svar (0)

Svar #16
25. marts 2008 af Isomorphician

#15
Jeg må jo prøve mig frem.
Det kan vel ikke gå andet end helt galt?...

Svar #17
25. marts 2008 af caroline07 (Slettet)

næ det jo det (: hehe

Brugbart svar (0)

Svar #18
25. marts 2008 af Sherwood (Slettet)

Det gik ikke galt for mig. Og jeg er absolut ikke nogen teknik-nørd. Dog kræver det, at man sætter sig godt ind i det senere, hvis du gerne vil kunne bruge det til skriftlige opgaver og lignende. (Har jeg endnu ikke haft tid til)

Brugbart svar (0)

Svar #19
25. marts 2008 af Isomorphician

Det er nu mere til brug herinde.
Det gør det tit noget mere overskueligt at forklare.

Brugbart svar (0)

Svar #20
25. marts 2008 af Sherwood (Slettet)

#19 Så tager det 5-10 min. at lære. :-)

Forrige 1 2 Næste

Der er 25 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.