Matematik

Potens funktion

26. marts 2008 af Bruger88 (Slettet)
Hvordan finder man x i en potensfunktion? Altså findes der en formel?

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. marts 2008 af ibibib (Slettet)

Hvis du kender a, b og y?


Svar #2
26. marts 2008 af Bruger88 (Slettet)

funktionen hedder: 3000 = 167953*x^-2,0171

x = -2,0171(sqrt(3000/167953) = ??

Det skulle nemlig give 7,36 ifølge min matematiklærer, men jeg får det til -0,1359

Hvad gør jeg forkert?

Brugbart svar (0)

Svar #3
26. marts 2008 af ibibib (Slettet)

Du har glemt en parentes (-2,0171)

Svar #4
26. marts 2008 af Bruger88 (Slettet)

nå okey. Tusind Tak!

Skriv et svar til: Potens funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.