Matematik

funktion beregning af skæringspunkt

27. marts 2008 af Jæs Jæs (Slettet)
funktionen er

f(x)=-2x*2 i anden-3x+1
g(x)=x-2

Og jeg skal beregne skæringspunktet mellem f og g?

pliz hjælp:D

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. marts 2008 af peberdelfinen (Slettet)

Du løser ligningen f(x)=g(x)

Svar #2
27. marts 2008 af Jæs Jæs (Slettet)

kan du ikke være lidt mere nøjagtig forstår ikke helt...

Skriv et svar til: funktion beregning af skæringspunkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.