Kemi
omregning fra unit til g
27. marts 2008 af
Hans20 (Slettet)
Hej Allesammen.
Jeg regnede ud at vandets molekylemasse er 18,02u.
Men jeg vil gerne omregne det til g.
hvordan gør man det?
Hej Allesammen.
Jeg regnede ud at vandets molekylemasse er 18,02u.
Men jeg vil gerne omregne det til g.
hvordan gør man det?
Svar #2
27. marts 2008 af mathon
1 g = {N_A} u
1 u = (1/{N_A}) g = (1/6,02214*10^23) g = 1,66054*10^(-24) g
18,02 u = 18,02*(1,66054*10^(-24) g) = 2,99229*10^(-23) g
1 u = (1/{N_A}) g = (1/6,02214*10^23) g = 1,66054*10^(-24) g
18,02 u = 18,02*(1,66054*10^(-24) g) = 2,99229*10^(-23) g
Svar #3
27. marts 2008 af Hans20 (Slettet)
Mathon #
hvor får du 18,02 fra ? jeg ved godt at 18,02u er massen, men hvor kommer det andet 18,02 fra ?
18,02 u = 18,02*(1,66054*10^(-24) g) = 2,99229*10^(-23) g
Skriv et svar til: omregning fra unit til g
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
