Biologi
opgave hjælp
29. marts 2008 af
reinholdt_w (Slettet)
Hey.
Er der nogen der ville hjælpe mig med at besvare disse spørgsmål? jeg vil blive rigtig glad. Jeg er virkelig blank.
1. Hvilken fænotype vil den recessive genotype aabbcc have ?:________
2. Hvilken fænotype vil den heterozygote genotype AaBbcc have ?: _______
3. Hvilken fænotype vil den heterozygote genotype AaBbCC have ?: _______
4. Hvis man lader et stort antal dobbelt heterozygoter selvbestøves (= krydses indbyrdes) AaBb x AaBb fås følgende fænotypiske udspaltningsforhold = 9 lysegrønne : 3 gule : 4 hvide
Er der nogen der ville hjælpe mig med at besvare disse spørgsmål? jeg vil blive rigtig glad. Jeg er virkelig blank.
1. Hvilken fænotype vil den recessive genotype aabbcc have ?:________
2. Hvilken fænotype vil den heterozygote genotype AaBbcc have ?: _______
3. Hvilken fænotype vil den heterozygote genotype AaBbCC have ?: _______
4. Hvis man lader et stort antal dobbelt heterozygoter selvbestøves (= krydses indbyrdes) AaBb x AaBb fås følgende fænotypiske udspaltningsforhold = 9 lysegrønne : 3 gule : 4 hvide
Svar #1
30. marts 2008 af trinetrunten (Slettet)
hvad er vi ude i her? - byg?
er du sikker på, at du ikke kun skal se på de to allelpar A/aog B/b - altså to-gen-spaltning?
måske er her noget du kan bruge:
http://bioeksp.rigelsen.dk/oevelser/Mutanter.htm
http://bioeksp.rigelsen.dk/oevelser/Mutanter.htm
er du sikker på, at du ikke kun skal se på de to allelpar A/aog B/b - altså to-gen-spaltning?
måske er her noget du kan bruge:
http://bioeksp.rigelsen.dk/oevelser/Mutanter.htm
http://bioeksp.rigelsen.dk/oevelser/Mutanter.htm
Skriv et svar til: opgave hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
