Fysik
Resistivitet - 1 simpelt spg.
30. marts 2008 af
martinonline (Slettet)
Jeg har fået nogle opgaver vedr. resistivitet for, men jeg kan ikke finde ud af følgende opgave.
Opgave beskrivelse:
Vis, at 1 Ohm mm^2/m = 1*10^(-6) * m
Jeg forstår ikke helt opgaven?
Håber i kan hjælpe, på forhånd tak.
Martin
Opgave beskrivelse:
Vis, at 1 Ohm mm^2/m = 1*10^(-6) * m
Jeg forstår ikke helt opgaven?
Håber i kan hjælpe, på forhånd tak.
Martin
Svar #1
30. marts 2008 af peter lind
Det er et spørgsmål om enheder. 1mm = 10^(-3) m. 1mm^2=(10^-3m)^2 =
10^(-6)m^2. Dividerer du så med meter får du 10^(-6)m.
10^(-6)m^2. Dividerer du så med meter får du 10^(-6)m.
Svar #2
30. marts 2008 af mathon
1 Ohm*mm^2/m = 1 Ohm*(10^(-3) m)^2/m = 1 Ohm*10^(-6)*m^2/m = 10^(-6)Ohm*m
Svar #3
30. marts 2008 af martinonline (Slettet)
Forstår ikke helt, er det muligt at forklare anderledes?
Hvordan finder jeg frem til om det er korrekt..
Hvordan finder jeg frem til om det er korrekt..
Skriv et svar til: Resistivitet - 1 simpelt spg.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
