Matematik
produkt af 2 2 ledele størrelser.
02. september 2004 af
hagi4 (Slettet)
jeg har lige problemer med de her:
Omskriv følgende udtryk til et produkt af 2 2 ledede størrelser.
1: 4-4x+x^2=
2: 9x^2+18x+9=
3:x^2-8x+16=
eks: x^2-1= (x-1)(x+1)
Omskriv følgende udtryk til et produkt af 2 2 ledede størrelser.
1: 4-4x+x^2=
2: 9x^2+18x+9=
3:x^2-8x+16=
eks: x^2-1= (x-1)(x+1)
Svar #2
02. september 2004 af hagi4 (Slettet)
1:4-4x+x^2 = (x-2)^2
2:9x^2+18x+9=
3:x^2-8x+16= (x-4)^2
Hvad er nummer to..?
2:9x^2+18x+9=
3:x^2-8x+16= (x-4)^2
Hvad er nummer to..?
Skriv et svar til: produkt af 2 2 ledele størrelser.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
