Matematik
Matematikgeni søges.
02. september 2004 af
cs (Slettet)
Hej vil hører om der ikke er nogle der har evnerne til at løse denn opg. Da jeg selv er utrolig dårlig til at differentere og integrere.
Det drejer sig om denne, hvor jeg skal begge dele.
F(x)=x+1-(1/(x+1))-2ln(x+1)
Håber nogle kan hjælpe, da det er til en matematikafl.
på forhånd tak.
Det drejer sig om denne, hvor jeg skal begge dele.
F(x)=x+1-(1/(x+1))-2ln(x+1)
Håber nogle kan hjælpe, da det er til en matematikafl.
på forhånd tak.
Svar #1
02. september 2004 af Mads^^ (Slettet)
Du har ikke skrevet hvad man skal... Du har bare skrevet en funktion op...
Svar #3
02. september 2004 af Mads^^ (Slettet)
Den kan omskrives til:
(x+1)^2-1-2ln(x+1)^2 =
x^2+1+2x-1-2ln(x^2)-2ln+4lnx
Så er det lidt lettere
(x+1)^2-1-2ln(x+1)^2 =
x^2+1+2x-1-2ln(x^2)-2ln+4lnx
Så er det lidt lettere
Skriv et svar til: Matematikgeni søges.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
