Matematik
Er det sådan her?
31. marts 2008 af
samiraabdul (Slettet)
f(t)=331* kvadratrod af (t+273/273)
t er temperaturen (målt i selcius grader)
f(t) er lydens hastighed (målt i m/s)
a) Hvad er luftens temperatur, når lydens hastighed er 340 m/s?
f(340)=331* kvadratrod af (t+273/273)= 0,05512 kan det passe?
b)bestem f`(25) og giv en fortolkning af dette tal...
Hmm nogen derude som ved dette?
t er temperaturen (målt i selcius grader)
f(t) er lydens hastighed (målt i m/s)
a) Hvad er luftens temperatur, når lydens hastighed er 340 m/s?
f(340)=331* kvadratrod af (t+273/273)= 0,05512 kan det passe?
b)bestem f`(25) og giv en fortolkning af dette tal...
Hmm nogen derude som ved dette?
Svar #1
31. marts 2008 af peter lind
Jeg går ud fra, at der skal stå kvrod( [t+273]/273)
I så fald bliver lydhastigheden
331*kvrod( [340+273]/273) = 331*kvrod(613/273)
I så fald bliver lydhastigheden
331*kvrod( [340+273]/273) = 331*kvrod(613/273)
Skriv et svar til: Er det sådan her?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
