Matematik
Dumt spørgsmål
31. marts 2008 af
Bruger88 (Slettet)
Det er måske et dumt spørgsmål, men hvad bliver udtrykket
xy+x^2 / xy når man skal reducere det?
xy+x^2 / xy når man skal reducere det?
Svar #2
31. marts 2008 af ibibib (Slettet)
Husk at sætte parenteser når du skriver opgaven. Vi kan jo ikke se den "lange" brøkstreg.
Start med at sætte x uden for en parentes:
(xy+x²)/(xy) = x(y+x)/(xy) = (y+x)/y
Start med at sætte x uden for en parentes:
(xy+x²)/(xy) = x(y+x)/(xy) = (y+x)/y
Skriv et svar til: Dumt spørgsmål
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
