Matematik
funktioner, e og log -er dette korrekt?
01. april 2008 af
la maria (Slettet)
y=0,5884*e^0,1285x
y=35, x=?
---
35/0,5884=e^0,1285x
log(35/0,5884)=x*log(0,1285)
(log(35/0,5884)/(log(e^0,1285))=x
x=31,8, afrundet...
er dette den korrekte udregning af ligningen til den eksponentielle funktion?
y=35, x=?
---
35/0,5884=e^0,1285x
log(35/0,5884)=x*log(0,1285)
(log(35/0,5884)/(log(e^0,1285))=x
x=31,8, afrundet...
er dette den korrekte udregning af ligningen til den eksponentielle funktion?
Svar #1
01. april 2008 af Isomorphician
Du kan eventuelt indsætte din fundne x-værdi i forskriften og se om det giver 35.
Skriv et svar til: funktioner, e og log -er dette korrekt?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
