Matematik

Eksponentielt aftagende funktion

03. april 2008 af g-star-raw89 (Slettet)
En eksponentielt aftagende funktion er givet ved f(t) = 100 * e^-0,2*t

Hvordan bestemmer man så halveringskonstanten?

Brugbart svar (4)

Svar #1
03. april 2008 af Esbenps

Løs ligningen f(t+T) = 1/2*f(t), hvor T er den tid der går før funktionen er halveret.

Brugbart svar (0)

Svar #2
03. april 2008 af mathon

se
http://peecee.dk/upload/view/97785

Brugbart svar (0)

Svar #3
30. maj 2010 af Formelsamling (Slettet)

#1
Løs ligningen f(t+T) = 1/2*f(t), hvor T er den tid der går før funktionen er halveret.

hvad snakker du om ? det er sgu da ikke det man skal


Skriv et svar til: Eksponentielt aftagende funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.