Kemi
Beregning af pH for svage syre
03. april 2008 af
nanna_g (Slettet)
Hej.
Jeg skal bevise formlen af pH for svage syre der lyder
pH=½(pKs-log(Cs)
Jeg er nået til
pH=KVADR(pKs-log(Cs)).
Nogle der ved, hvordan man kommer videre?
Jeg skal bevise formlen af pH for svage syre der lyder
pH=½(pKs-log(Cs)
Jeg er nået til
pH=KVADR(pKs-log(Cs)).
Nogle der ved, hvordan man kommer videre?
Skriv et svar til: Beregning af pH for svage syre
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
